ontwerp,

Een mooie sfeervolle tuin die in de loop der jaren alleen maar mooier wordt, is het gevolg van een doordacht ontwerp. Zo blijf je je elk seizoen verwonderen en wordt je tuin een beleving.

Ik hou ervan om mooie en bijzondere dingen te mogen maken, en dat zien je terug in mijn ontwerpen. Een tuin moet leven, dus de seizoenen zie ik dan ook graag elk jaar terug in de tuin. Door de pracht van de bloemen die de tuin doen leven, wordt de tuin meer dan gewoon een tuin. Het wordt een tuin waar vele vlinders en bijen in de zomer hun werk doen, en die de vogels ook in de winter bezoeken. Het maakt je tuin compleet dat stukje natuur dicht bij huis.

Wil je meer van deze sfeer proeven dan kunnen we een afspraak makIMG_2579en voor een oriënterend gesprek. Ik kom dan vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken,

 

Is het bezoek goed bevallen dan zorg ik dat er binnen 4 weken een ontwerp inclusief beplantingsplan voor je klaar ligt. Het is een voorstel, dat we kunnen uitvoeren of waarover we nog verder van gedachten kunnen wisselen.